Menu
Edit Template

Algemene Voorwaarden

Inhoudsopgave

Artikel 1 – Definities
Artikel 2 – Identiteit van de Ondernemer
Artikel 3 – Toepasselijkheid
Artikel 4 – Het Aanbod
Artikel 5 – De Overeenkomst
Artikel 6 – Herroepingsrecht
Artikel 7 – Kosten bij Herroeping
Artikel 8 – Uitsluiting van het Herroepingsrecht
Artikel 9 – De Prijs
Artikel 10 – Conformiteit en Garantie
Artikel 11 – Levering en Uitvoering
Artikel 12 – Duurtransacties: Duur, Beëindiging en Verlenging
Artikel 13 – Betaling
Artikel 14 – Klachtenprocedure
Artikel 15 – Geschillen
Artikel 16 – Aanvullende of Afwijkende Bepalingen

Artikel 1 – Definities

In deze voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

Bedenktijd: De periode waarbinnen de consument zijn herroepingsrecht kan uitoefenen; lees meer over de bedenktijd.
Consument: Een natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf en die een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer.
Dag: Kalenderdag.
Duurtransactie: Een overeenkomst op afstand met betrekking tot een reeks producten en/of diensten, met een leverings- en/of aankoopverplichting verspreid over tijd.
Duurzaam Gegevensdrager: Elk hulpmiddel waarmee de consument of ondernemer informatie die persoonlijk aan hen gericht is kan opslaan op een manier die toekomstig raadplegen en onveranderde reproductie van de opgeslagen informatie mogelijk maakt.
Herroepingsrecht: De mogelijkheid voor de consument om zich binnen de bedenktijd terug te trekken uit de overeenkomst op afstand.
Modelformulier: Het modelformulier voor herroeping dat door de ondernemer wordt verstrekt en dat de consument kan invullen om zijn herroepingsrecht uit te oefenen.
Ondernemer: De natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten aanbiedt aan consumenten op afstand.
Overeenkomst op Afstand: Een overeenkomst die wordt gesloten binnen een door de ondernemer georganiseerd systeem voor de verkoop op afstand van producten en/of diensten, met gebruik van een of meer communicatietechnologieën voor afstandsverkopen tot het sluiten van de overeenkomst.
Technologie voor Afstandscommunicatie: Een middel dat kan worden gebruikt om een overeenkomst te sluiten zonder dat de consument en ondernemer zich gelijktijdig in dezelfde fysieke ruimte bevinden.
Algemene Voorwaarden: Deze algemene voorwaarden van de ondernemer.

Artikel 2 – Identiteit van de Ondernemer

Mr Mustache / Barberfriends
Noorderdwarsvaart 31
9203 CA Drachten
Nederland

E-mail: info@barberfriends.com
Kamer van Koophandel Nummer: 92360076
BTW Nummer: NL866020494B01

Artikel 3 – Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke afstandsovereenkomst en bestelling die wordt afgesloten tussen de ondernemer en de consument.
Voordat de afstandsovereenkomst wordt afgesloten, zal de tekst van deze voorwaarden aan de consument ter beschikking worden gesteld. Als dit niet redelijkerwijs mogelijk is, zal de ondernemer vóór het sluiten van de afstandsovereenkomst aangeven dat de voorwaarden in de bedrijfsruimte van de ondernemer kunnen worden ingezien en op verzoek van de consument kosteloos worden toegestuurd.
Indien de afstandsovereenkomst elektronisch wordt gesloten, kan de tekst van deze voorwaarden, in afwijking van het vorige lid, elektronisch aan de consument beschikbaar worden gesteld op een manier die de consument in staat stelt deze op een duurzame gegevensdrager op te slaan. Als dit niet redelijkerwijs mogelijk is, zal worden aangegeven waar de voorwaarden elektronisch kunnen worden geraadpleegd en zullen ze op verzoek van de consument kosteloos worden toegestuurd.
Als er naast deze algemene voorwaarden specifieke product- of dienstvoorwaarden van toepassing zijn, zijn de leden 2 en 3 van overeenkomstige toepassing en kan de consument altijd de meest gunstige bepaling inroepen in geval van tegenstrijdige voorwaarden.
Indien een bepaling van deze voorwaarden nietig of vernietigbaar blijkt te zijn, blijft de rest van de overeenkomst en deze voorwaarden van kracht. De desbetreffende bepaling zal worden vervangen door een bepaling die zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke bedoeling komt.
Situaties die niet in deze voorwaarden zijn voorzien, worden beoordeeld ‘in de geest’ van deze voorwaarden.
Eventuele onduidelijkheden over de uitleg of inhoud van een of meer bepalingen van deze voorwaarden moeten ‘in de geest’ van deze voorwaarden worden verklaard.

Artikel 4 – Het Aanbod

Als een aanbod voor een beperkte tijd geldt of onder voorwaarden is, wordt dit uitdrukkelijk in het aanbod vermeld.
Het aanbod is vrijblijvend. De ondernemer behoudt zich het recht voor het aanbod te wijzigen en aan te passen.
Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten. De omschrijving is voldoende gedetailleerd om de consument in staat te stellen het aanbod goed te beoordelen. Indien de ondernemer afbeeldingen gebruikt, zullen deze een waarheidsgetrouwe weergave zijn van de aangeboden producten en/of diensten. Duidelijke fouten of vergissingen in het aanbod zijn niet bindend voor de ondernemer.
Alle afbeeldingen, specificaties en informatie in het aanbod zijn indicatief en kunnen niet dienen als grond voor schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.
Afbeeldingen bij producten zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. De ondernemer kan niet garanderen dat de getoonde kleuren exact overeenkomen met de werkelijke kleuren van de producten.
Elk aanbod bevat voldoende informatie om de rechten en verplichtingen die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden, te verduidelijken. Dit omvat:
– De prijs, inclusief belastingen.
– Eventuele verzendkosten.
– Hoe de overeenkomst tot stand komt en welke handelingen daarvoor vereist zijn.
– Of het recht van herroeping van toepassing is.
– De betalings-, leverings- en uitvoeringstermijnen van de overeenkomst.
– De periode voor het accepteren van het aanbod of de duur waarvoor de ondernemer de prijs garandeert.
– Het tarief voor afstandscommunicatie, indien anders dan het basistarief.
– Of de overeenkomst na het sluiten wordt gearchiveerd en zo ja, hoe de consument deze kan raadplegen.
– De wijze waarop de consument de verstrekte gegevens voor de overeenkomst kan controleren en, indien nodig, corrigeren voordat de overeenkomst wordt gesloten.
– De talen waarin de overeenkomst kan worden gesloten, naast het Nederlands.
– De gedragscodes waaraan de ondernemer zich houdt en hoe de consument deze elektronisch kan raadplegen.
– De minimale duur van de afstandsovereenkomst in het geval van een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Artikel 5 – De Overeenkomst

De overeenkomst komt tot stand, onder voorbehoud van lid 4, wanneer de consument het aanbod aanvaardt en voldoet aan de bijbehorende voorwaarden.
Indien de consument het aanbod elektronisch aanvaardt, zal de ondernemer de ontvangst van de aanvaarding onmiddellijk elektronisch bevestigen. Totdat de ondernemer de ontvangst van de aanvaarding heeft bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.
Indien de overeenkomst elektronisch wordt gesloten, neemt de ondernemer passende technische en organisatorische maatregelen om de elektronische gegevensoverdracht te beveiligen en een veilige webomgeving te waarborgen. Indien de consument elektronisch kan betalen, zal de ondernemer passende beveiligingsmaatregelen treffen.
De ondernemer kan, binnen de wet, de betalingscapaciteit van de consument en andere relevante factoren onderzoeken om de afstandsovereenkomst verantwoord af te sluiten. Als de ondernemer op basis van dit onderzoek gegronde redenen heeft om de overeenkomst te weigeren, is de ondernemer gerechtigd een bestelling te weigeren of bijzondere voorwaarden aan de uitvoering te verbinden.
De ondernemer zal de volgende informatie bij het product of de dienst voegen, schriftelijk of op een wijze die de consument in staat stelt deze op een duurzame gegevensdrager op te slaan:
– Het bezoekadres van het bedrijf van de ondernemer voor klachten.
– De voorwaarden voor en de wijze van uitoefening van het recht van herroeping, of een duidelijke verklaring over de uitsluiting daarvan.
– Informatie over garanties en de service na verkoop.
– De gegevens uit artikel 4 lid 3, tenzij deze al vóór de sluiting van de overeenkomst zijn verstrekt.
– De voorwaarden voor beëindiging van de overeenkomst indien deze langer dan één jaar duurt of van onbepaalde tijd is.
Elke overeenkomst wordt gesloten onder de opschortende voorwaarde van voldoende beschikbaarheid van de producten.

Artikel 6 – Herroepingsrecht

Voor de levering van producten:
Bij de aankoop van producten heeft de consument het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te annuleren binnen een termijn van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument of een door de consument aangewezen vertegenwoordiger het product heeft ontvangen.
Gedurende deze bedenktijd moet de consument het product en de verpakking zorgvuldig behandelen. De consument mag het product alleen uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of hij het product wil behouden. Als de consument van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, dient hij het product met alle accessoires en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer terug te sturen, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Als de consument van het herroepingsrecht gebruik wil maken, moet hij dit binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan de ondernemer melden. Dit kan via het modelformulier of een andere communicatiemethode, zoals e-mail. Na melding van de ondernemer dient de consument het product binnen 14 dagen terug te sturen. De consument moet het bewijs van tijdige terugzending overleggen, bijvoorbeeld via een verzendbewijs.
Als de consument de ondernemer niet binnen de in de leden 2 en 3 genoemde termijnen van zijn voornemen tot herroeping op de hoogte stelt of het product niet terugstuurt, is de koop definitief.

Voor de levering van diensten:
Bij de levering van diensten heeft de consument het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te annuleren binnen minimaal 14 dagen, te rekenen vanaf de dag waarop de overeenkomst is gesloten.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de consument de redelijke en duidelijke instructies volgen die de ondernemer heeft verstrekt op het moment van het aanbod en/of bij de levering.

Artikel 7 – Kosten in geval van Herroeping

Als de consument gebruik maakt van het herroepingsrecht, is hij alleen de directe kosten van het retourneren van het product verschuldigd.
Als de consument al een bedrag heeft betaald, zal de ondernemer dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen na de herroeping, terugbetalen. Dit is onder de voorwaarde dat het product door de ondernemer is ontvangen of dat bewijs van terugzending is overlegd. Terugbetalingen zullen worden gedaan via dezelfde betaalmethode als gebruikt door de consument, tenzij de consument expliciet akkoord gaat met een alternatieve methode.
Als het product is beschadigd door onzorgvuldig omgaan door de consument, is hij aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.
De consument kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een waardevermindering van het product als de ondernemer de wettelijk vereiste informatie over het herroepingsrecht niet vóór het sluiten van de koopovereenkomst heeft verstrekt.

Artikel 8 – Uitsluiting van het Herroepingsrecht

De ondernemer kan het herroepingsrecht van de consument uitsluiten voor producten zoals vermeld in de leden 2 en 3. Uitsluiting van het herroepingsrecht is alleen geldig als de ondernemer dit duidelijk aangeeft in het aanbod of ten minste vóór het sluiten van de overeenkomst.
Uitsluiting van het herroepingsrecht is alleen mogelijk voor producten die:
– Op basis van de specificaties van de consument zijn vervaardigd;
– Duidelijk persoonlijk van aard zijn;
– Van nature niet kunnen worden teruggezonden;
– Onderhevig zijn aan een snelle bederf of verval;
– Onderhevig zijn aan prijsfluctuaties op de financiële markt die buiten de controle van de ondernemer liggen;
– Bestaan uit losse kranten of tijdschriften;
– Betrekking hebben op audio- of video-opnamen of computerprogramma’s waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken;
– Hygiëneproducten

betreffen waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
Uitsluiting van het herroepingsrecht is alleen mogelijk voor diensten:
– Betreffende accommodatie, vervoer, catering of vrijetijdsactiviteiten die op een specifieke datum of gedurende een specifieke periode moeten worden uitgevoerd;
– Waarbij de levering is begonnen met de expliciete toestemming van de consument voordat de bedenktijd is verstreken;
– Betreffende weddenschappen en loterijen.

Artikel 9 – De Prijs

Tijdens de geldigheidsduur die in het aanbod is vermeld, zullen de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet stijgen, behalve als gevolg van wijziging van de BTW-tarieven.
In afwijking van de vorige zin kan de ondernemer producten of diensten aanbieden waarvan de prijzen fluctuerend zijn door schommelingen op de financiële markt en waar de ondernemer geen invloed op heeft, tegen variabele prijzen. De afhankelijkheid van schommelingen en het feit dat de genoemde prijzen doelprijzen zijn, wordt in het aanbod vermeld.
Prijsverhogingen binnen drie maanden na het sluiten van de overeenkomst zijn alleen toegestaan als ze het gevolg zijn van wettelijke voorschriften of bepalingen.
Prijsverhogingen na drie maanden van het sluiten van de overeenkomst zijn alleen toegestaan als de ondernemer dit heeft bedongen en:
– Ze het gevolg zijn van wettelijke voorschriften of bepalingen; of
– De consument het recht heeft om de overeenkomst te beëindigen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat.
De prijzen in het aanbod van producten of diensten zijn inclusief BTW.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. In geval van druk- of zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product tegen de foutieve prijs te leveren.

Artikel 10 – Conformiteit en Garantie

De ondernemer garandeert dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, de redelijke eisen van betrouwbaarheid en bruikbaarheid, en de wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften die van kracht zijn op de datum van het sluiten van de overeenkomst. Indien overeengekomen, garandeert de ondernemer ook dat het product geschikt is voor een ander dan normaal gebruik.
Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op basis van de overeenkomst tegen de ondernemer kan doen gelden.
Defecten of verkeerd geleverde producten moeten binnen 2 maanden na levering schriftelijk bij de ondernemer worden gemeld. Retourgezonden producten moeten in hun originele verpakking en staat verkeren.
De garantieperiode van de ondernemer komt overeen met de garantieperiode van de fabrikant. De ondernemer is echter nooit verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elk individueel gebruik door de consument, noch voor enig advies over het gebruik of de toepassing van de producten.
De garantie is niet van toepassing indien:
– De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of gewijzigd of door derden heeft laten repareren en/of wijzigen;
– De geleverde producten zijn blootgesteld aan abnormale omstandigheden of anderszins onzorgvuldig zijn behandeld of in strijd met de aanwijzingen van de ondernemer en/of de verpakking;
– Het defect geheel of gedeeltelijk het gevolg is van regels die de overheid heeft opgelegd of zal opleggen met betrekking tot de aard of kwaliteit van de gebruikte materialen.

Artikel 11 – Levering en Uitvoering

De ondernemer zal bij het ontvangen en uitvoeren van bestellingen voor producten en het beoordelen van verzoeken voor het leveren van diensten de grootste zorgvuldigheid betrachten.
De plaats van levering wordt geacht het adres te zijn dat door de consument aan het bedrijf is verstrekt.
Met uitzondering van de bepalingen van lid 4 van dit artikel, zal het bedrijf geaccepteerde bestellingen met de nodige snelheid uitvoeren, maar uiterlijk binnen 30 dagen, tenzij de consument met een langere levertijd heeft ingestemd. Als de levering vertraging oploopt of als een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, wordt de consument hiervan uiterlijk binnen 30 dagen na het plaatsen van de bestelling op de hoogte gesteld. In dat geval heeft de consument het recht de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. De consument heeft geen recht op schadevergoeding.
Alle levertijden zijn indicatief. Er kunnen geen rechten aan de vermelde levertijden worden ontleend. Het overschrijden van een levertijd geeft de consument geen recht op schadevergoeding.
In geval van ontbinding op grond van lid 3 van dit artikel, zal de ondernemer het door de consument betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen na de ontbinding, terugbetalen.
Als de levering van een besteld product onmogelijk blijkt, zal de ondernemer zich inspannen om een vervangend artikel te leveren. De consument wordt duidelijk geïnformeerd, uiterlijk bij de levering, dat een vervangend artikel wordt geleverd. Voor vervangende artikelen kan het herroepingsrecht niet worden uitgesloten.
De kosten van enige retourzending komen voor rekening van de ondernemer.
Het risico van schade en/of verlies van producten ligt bij de ondernemer totdat het moment van levering aan de consument of een vertegenwoordiger van de consument, die eerder aan de ondernemer bekend is gemaakt, heeft plaatsgevonden, tenzij anders is afgesproken.
Als de consument ervoor kiest om de zending op een afgesproken locatie (zoals een schuur, tuin of garage) te laten bezorgen, dient hij hiervoor vooraf toestemming te geven. Daarmee bevestigt de consument dat PostNL en de afzender (Barberfriends) niet aansprakelijk zijn voor schade, verlies of diefstal.

Artikel 12 – Duur van Overeenkomsten: Duur, Beëindiging en Verlengen

Beëindiging:
De consument kan een overeenkomst die voor onbepaalde tijd is afgesloten en die betrekking heeft op de reguliere levering van producten (inclusief elektriciteit) of diensten, te allen tijde beëindigen, onder de afgesproken beëindigingsregels en een opzegtermijn van maximaal één maand.
De consument kan een overeenkomst die voor bepaalde tijd is afgesloten en die betrekking heeft op de reguliere levering van producten (inclusief elektriciteit) of diensten, te allen tijde beëindigen aan het einde van de vaste termijn, onder de afgesproken beëindigingsregels en een opzegtermijn van maximaal één maand.
De consument kan de in de vorige paragrafen genoemde overeenkomsten beëindigen:
– Te allen tijde en niet beperkt tot beëindiging op een specifiek moment of in een specifieke periode.
– Ten minste op dezelfde wijze als waarop de overeenkomsten zijn aangegaan.
– Altijd met dezelfde opzegtermijn die de ondernemer voor zichzelf heeft vastgesteld.
Verlenging:
Een overeenkomst voor bepaalde tijd die betrekking heeft op de reguliere levering van producten (inclusief elektriciteit) of diensten kan niet automatisch voor een bepaalde tijd worden verlengd of verlengd.
Afwijkend van de vorige zin kan een overeenkomst voor bepaalde tijd die betrekking heeft op de reguliere levering van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften automatisch voor een bepaalde tijd van maximaal drie maanden worden verlengd, mits de consument de verlengde overeenkomst aan het einde van de verlenging kan beëindigen met een opzegtermijn van maximaal één maand.
Een overeenkomst voor bepaalde tijd die betrekking heeft op de reguliere levering van producten of diensten kan alleen automatisch voor onbepaalde tijd worden verlengd als de consument deze te allen tijde kan beëindigen met een opzegtermijn van maximaal één maand, of maximaal drie maanden in het geval van overeenkomsten voor de reguliere levering van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften, maar minder dan eenmaal per maand.
Een overeenkomst voor beperkte tijd voor de reguliere levering van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften (proef- of kennismakingsabonnementen) wordt niet automatisch verlengd en eindigt automatisch na de proef- of kennismakingsperiode.
Duur:
Als een overeenkomst een duur van meer dan één jaar heeft, kan de consument deze te allen tijde beëindigen na één jaar met een opzegtermijn van maximaal één maand, tenzij redelijkheid en billijkheid zich tegen beëindiging vóór het einde van de overeengekomen duur verzetten.

Artikel 13 – Betaling

Tenzij anders is overeengekomen, moeten door de consument verschuldigde bedragen binnen 7 werkdagen na het begin van de bedenktijd zoals vermeld in artikel 6, lid 1, worden betaald. In het geval van een dienstovereenkomst begint deze termijn nadat de consument bevestiging van de overeenkomst heeft ontvangen.
De consument is verplicht om onjuistheden in de betalingsgegevens die aan de ondernemer zijn verstrekt of door de ondernemer zijn vermeld, onverwijld te melden.
In geval van niet-betaling door de consument heeft de ondernemer het recht, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, de consument redelijke kosten in rekening te brengen die van tevoren zijn gecommuniceerd.

Artikel 14 – Klachtenprocedure

De ondernemer heeft een voldoende gepubliceerde klachtenprocedure en handelt klachten volgens deze procedure af.
Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten volledig en duidelijk beschreven binnen 2 maanden na ontdekking van de gebreken bij de ondernemer worden ingediend.
Klachten die bij de ondernemer worden ingediend, zullen binnen 14 dagen na ontvangst worden beantwoord. Als een klacht meer tijd nodig heeft voor behandeling, zal de ondernemer binnen 14 dagen een ontvangstbevestiging sturen met de mededeling wanneer de consument een uitgebreider antwoord kan verwachten.

Als een klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat onder de procedure voor geschiloplossing valt.
Voor klachten kan een consument zich in eerste instantie wenden tot de ondernemer. Als de webwinkel is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en de klacht niet onderling kan worden opgelost, kan de consument zich richten tot Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), die kosteloos bemiddelt. Als geen oplossing wordt bereikt, kan de consument de klacht voorleggen aan de onafhankelijke geschillencommissie van Stichting WebwinkelKeur, wiens beslissing bindend is. Zowel de ondernemer als de consument gaan akkoord met deze bindende beslissing. Er zijn kosten verbonden aan het indienen van een geschil bij deze commissie, die door de consument moeten worden betaald. Klachten kunnen ook worden ingediend via het Europese ODR-platform (http://ec.europa.eu/odr).
Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer anders schriftelijk aangeeft.
Als een klacht door de ondernemer gegrond wordt bevonden, zal de ondernemer naar eigen inzicht het geleverde product kosteloos vervangen of repareren.

Artikel 15 – Geschillen

Overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, worden uitsluitend beheerst door Nederlands recht, ook als de consument zich buiten Nederland bevindt.
De Weense Koopovereenkomst is niet van toepassing.

Artikel 16 – Aanvullende of Afwijkende Bepalingen

Aanvullende bepalingen of bepalingen die afwijken van deze algemene voorwaarden mogen nooit ten nadele van de consument zijn en moeten schriftelijk worden vastgelegd of op een zodanige manier dat de consument ze op een duurzame gegevensdrager toegankelijk kan opslaan.

CONTACT INFO

Blijf op de hoogte!

Productupdates & aanbiedingen

© 2024 Mr. Mustache Sp. z o.o.